Groots ondernemen. Alhoewel de meeste uitbaters hun energie kwijt zijn aan één zaak, hebben anderen een heel plein in hun bezit. Wat is hun aanpak? Wij stellen elf vragen aan grootse horecaondernemers. Deze week: Sanne C...
Subway, ’s werelds grootste broodjesketen, bekend om zijn verse en gepersonaliseerde sandwiches, zet een nieuwe stap in de culinaire ervaring me...
HEMA is de populairste keten voor koffie en lunch in Nederland. Nederlanders halen ruim een kwart (27 procet) van de bestellingen af bij koffie- en lu...
Groots ondernemen. Alhoewel de meeste uitbaters hun energie kwijt zijn aan één zaak, hebben anderen een heel plein in hun bezit. Wat...
Dit is de favoriete Italiaanse sub van youtuber Mortadella Head. Het zit boordevol Italiaanse vleeswaren en een paar geheime ingrediënten.
Groots ondernemen. Alhoewel de meeste uitbaters hun energie kwijt zijn aan één zaak, hebben anderen een heel plein in hun bezit. Wat is...
Net als de meeste sectoren, kampt ook de horeca nog steeds met arbeidskrapte. En naar verwachting houdt deze de komende jaren nog aan. Daarom lanceert...
Utrechtse Koffiebranderij KEEN Coffee opent binnenkort het eerste proeflokaal voor specialty coffee op het Stadhuisplein in Utrecht, om de deuren te o...
Chris El Murr en Lorenzo Meloni, de bevlogen bakkers achter Chris's Micro Bakery, hebben aangekondigd dat ze hun geliefde zuurdesembakkerij gaan herop...
Pirjo de Winkel (50) leidt samen met Meester Patissier en Meester Boulanger Robèrt van Beckhoven, bekend van het programma 'Heel Holland Bakt',...
Ondernemen in Amersfoort. Dirk-Jan Stip (62) opende in november vorig jaar zijn derde Corazon-zaak: Corazon Park in Amersfoort Vathorst. In de Vinex-w...
Net als andere bedrijfstakken is de horeca niet ongevoelig voor fraude of diefstal op de werkvloer. Een biertje tappen voor een bekende zonder de cons...
In de horeca, een bruisende en veeleisende sector, is het creëren van een veilige werkcultuur belangrijk voor het welzijn van het team en het suc...
Sligro Food Group realiseerde over het eerste kwartaal van 2024 een omzet van 652 miljoen euro, een toename van 18 miljoen euro en 2,7 procent ten opz...
Lang werd gedacht dat een hoge sterrenscore op Google het belangrijkste is voor het vertrouwen van potentiële gasten in een (horeca)bedrijf. Uit...
Sligro organiseert dit jaar opnieuw het event Slim Ondernemen. Op donderdag 23 mei 2024 komen horecaondernemers uit heel Nederland samen om nieuwe ken...
10 april 2024 heeft Marco Bemelmans de Hart voor de Horeca Award ontvangen uit handen van Ricardo Eshuis, directeur van SVH (Stichting Vakbekwaamheid...
Dunkin’ kondigt met trots de lancering van een innovatieve service in Nederland en België aan: het Dunkin’ Koffie Abonnement. Voor...
De extra verhoging van het minimumloon die de Tweede Kamer later dit jaar wilde doorvoeren is van de baan. De Eerste Kamerfractie van BBB gaat volgend...
In onze bakkerslunchroom staat natuurlijk brood centraal in al zijn diversiteit. Maar wij leveren vanuit onze eigen bakkerij ook veel aan andere lunch...
Met de langverwachte komst van het mooie weer is het terrassenseizoen afgelopen weekend geopend. Hierom heeft Firstmate Hospitality Consultants, onder...
Afgelopen week zat ik in een lunchzaak en wilde eens iets proberen wat ik nog niet eerder had geproefd. Een vegan lunch, en tot mijn grote verbazing w...
Werkgevers staan te springen om mbo’ers vanwege hun praktische vaardigheden en directe inzetbaarheid. De behoefte aan deze goed opgeleide profes...
Simone van Thull startte in 2015 een eetwinkel waarin ze zich specialiseerde in fermentatie. Inmiddels runt de ondernemer een succesvolle deli, levert...
Ondernemen is investeren. Als horecaondernemer krijg je regelmatig te maken met nieuwe en noodzakelijke investeringen. In ‘Waar moet je op lette...
Ondernemen in de horeca is vooruitkijken. Waar liggen de kansen die voor dat extra beetje omzet zorgen? De redactie van Lunchroom heeft alle extra omz...
Regelmatig worden er nieuwe producten voor de horeca gelanceerd. Van trendgerichte keukeningrediënten tot handige technologieën die het hoof...
Na een toegewijde periode van ruim negen jaar, waarin Dirk Beljaarts zich met hart en ziel heeft ingezet voor de belangen van de horeca, vertrekt hij...
In de wereld van de horeca spelen herkenbaarheid, professionaliteit, gastvrijheid en creativiteit een cruciale rol. De merkidentiteit vormt het hart v...
De gevolgen van een brand en rook kunnen enorm zijn. Welke maatregelen kun je als horecaondernemer zelf treffen om de brandveiligheid te vergroten? En...